- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- TCL LCD és LED TV-k
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Frawly #29357 üzenetére
A stream nálunk is megy, torrenten viszont már nem vagyok, valahogy elmúlt az a korszak. Mármint regisztrálós oldalra gondolok.
Régi dal az oda-vissza másolás, bár én még sosem éltem vele, mindig programmal defrag-oltam. Most viszont nagyon jól jön, hogy csak szekvenciálisan kvázi nagyobb fejleszakító seek nélkül ír ki a cél HDD mindent. Gyorsabb is, mert a rengeteg seek idő rengeteg apró olyan idő, amikor épp semmi nem történik, csak várunk, hogy a fej A-ból B-be érjen.
Szóval összességében egy 4 terás, majdnem csurig HDD-t klasszisokkal egyszerűbb úgy defragmentálni, hogy átmásolom egy másik 4 terásra, majd vagy otthagyom, vagy vissza.
Persze ez fájl szinten él, ha nekem spéci dolgaim vannak, spéci rejtett blokkok, amikre szüksége van bárminek is, blokk szintű átvitel kell (pl. dd). De nekem csak fájlokat kell most mozgatnom hálistennek.
Az más, hogy csak ilyenre luxus tartani +1 üres másik 4 terásat. Szóval csak úgy mindennap egy ilyen nem kivitelezhető kényelmesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest