- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Milyen házat vegyek?
- RAM topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
buherton #28407 üzenetére
Semmiképp nem furcsa, hogy kernelguru vagy, én meg kezdő és csak jótanácsként említettem, hogy a Kezdő topik témája a DE-k témázgatása. Nem a tudásszintedtől függ, hol érdemes kérdezni, hanem attól, a Linux melyik részét érinti a kérdés. A Kezdőben hamarabb választ kapsz az ilyen noob kérdésekre.....ezt vagy elfogadod így vagy nem.
Van, aki lealacsonyítónak érzi, ha a kezdőben kell kérdeznie, én ezt megértem. Nehogy sértésnek vedd, hogy egyáltalán írtam ide a Haladó topikba!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest