- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi van a kezdő nokedlikkal? Már rég elfelejtetted a kezdeteid úgy látom
Az még messze van, de a flatpak és snap-pal nem az a baj, hogy GUI van hozzá, hanem az, hogy ami települ 31MB normál esetben, a flatpak-nál az 850MB - telepítve meg 2,5GB !!!! Ez a bajom ezzel a haszontalan idétlenséggel!
Miért jó az nekem, hogy Ubuntun is ugyanazt tudom felrakni, amit Fedorán is!? Hát most akkor vagy ezt használom vagy azt!?
Nem?
De!Másrészt a kezdő nokedlik így aztán tényleg még a minimális csomagkezelést sem fogják megismerni, ráadásul fogalmuk nem lesz, miért van ez a rengeteg csomagtelepítési mód és miért 2,5giga egy egyszerű vacak program helyfoglalása! Én kezdő nokedli vagyok, de ettől a plafonon vagyok, ha meglátom, hogy flatpak vagy snap!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest