- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Frawly #27082 üzenetére
"Ezek az AD/LDAP megoldások szabványosítva vannak, direkt olyan szinten kompatibilisek, hogy windowsos klienseket is kiszolgálnak linuxos szerverről": lol, te sem ismered a microsoftot. az ad pont annyira lett megtekerve, hogy szabványos ldap és kerberos kliensekkel ne lehessen használni.
én nem tudok hivatalos, ms által támogatott ad-ről linuxon. van samba4, amiben megpróbálták visszafejteni a protokollt, az vagy sikerült, vagy nem, vagy belepiszkált azóta az ms, vagy nem, vagy bele fog a következő peccskedden.
továbbra is azt erőltetném, hogy akinek keresni kell az indokokat, hogy miért váltana linuxra, az ne váltson. ha sem a feladat, sem az igény, sem a szaktudás nincs meg, akkor minek erőlködni?
-
Flowtation
őstag
válasz
Frawly #27082 üzenetére
Köszi!
Ezek jó hírek. Nem is kell nekem minden tudás, eleddig sem használtam ki, sőt. A legnagyobb innováció az volt, hogy létre lehetett hozni külön csoportokat, hierarchia szerint, meg lehetett "klónozni" pl. usereket, szóval semmi különleges.(#27083) sh4d0w
Köszi neked is. Asszem már írtam, hogy most is win van, de váltani szeretnék, nem véletlenül jöttem ide.Kifejezetten linuxozni szeretnék és csak a szerveren, a tanaraknak igen nehéz lenne az átállás és nem is vesződnék velük.
(tisztelet a kivételnek) De a tököm tele a win kínlódásaival, legalább ezen részen kiváltanám ezt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest