Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Gaming notebook topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly
üzenetére
"Ezek az AD/LDAP megoldások szabványosítva vannak, direkt olyan szinten kompatibilisek, hogy windowsos klienseket is kiszolgálnak linuxos szerverről": lol, te sem ismered a microsoftot. az ad pont annyira lett megtekerve, hogy szabványos ldap és kerberos kliensekkel ne lehessen használni.
én nem tudok hivatalos, ms által támogatott ad-ről linuxon. van samba4, amiben megpróbálták visszafejteni a protokollt, az vagy sikerült, vagy nem, vagy belepiszkált azóta az ms, vagy nem, vagy bele fog a következő peccskedden.
továbbra is azt erőltetném, hogy akinek keresni kell az indokokat, hogy miért váltana linuxra, az ne váltson. ha sem a feladat, sem az igény, sem a szaktudás nincs meg, akkor minek erőlködni?
-
Flowtation
őstag
válasz
Frawly
üzenetére
Köszi!
Ezek jó hírek. Nem is kell nekem minden tudás, eleddig sem használtam ki, sőt. A legnagyobb innováció az volt, hogy létre lehetett hozni külön csoportokat, hierarchia szerint, meg lehetett "klónozni" pl. usereket, szóval semmi különleges.(#27083) sh4d0w
Köszi neked is. Asszem már írtam, hogy most is win van, de váltani szeretnék, nem véletlenül jöttem ide.
Kifejezetten linuxozni szeretnék és csak a szerveren, a tanaraknak igen nehéz lenne az átállás és nem is vesződnék velük.
(tisztelet a kivételnek) De a tököm tele a win kínlódásaival, legalább ezen részen kiváltanám ezt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Autós topik
- iPhone topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Kifejezetten linuxozni szeretnék és csak a szerveren, a tanaraknak igen nehéz lenne az átállás és nem is vesződnék velük.
(tisztelet a kivételnek) De a tököm tele a win kínlódásaival, legalább ezen részen kiváltanám ezt is.