- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
ngabor2 #2678 üzenetére
én is pár okos javítást láttam az etch-ben, mondjuk én netistall-al nyomom, de pl a snmp monitorozás nem bugos, meg 2.6-os kernel a default (enter boot után)?
ami gázos hogy a madwifi-vel érdekes dolgokat csinál, ott van a modul de nem tölti be hiába van benne a modules-ben.. workaround script után meg megy...
mikor lesz stable az etch?
[Szerkesztve] -
rokefeller
senior tag
válasz
ngabor2 #2678 üzenetére
fura, fejlődik a cucc, én asszem két éve mondtam le a linuxról, aztán valami miatt ...ja igen, linux programozást felvettem... szal dolgoztam négyes fedora-n, akkor jött ki pont az 5, és mivel nincs dvd íróm, cd meg nem volt itthon, bepróbáltam egy netinstallt, ami a gyakorlatilag nulla tudásommal simán akadás nélkül ment (mondjuk nyolc óráig tartott, merugye dúskálok a sávszélben) ... aztán az install után egyszem oldalon összeszedve megtaláltam minden konfogolási segítséget... semmi szenvedés anyázás akármi nem volt
szal most úgy érzem ha apámnak lenne egy üres gépe, egyenlő eséllyel próbálhatná az XP-t meg a fedorát (vagy ubuntu, suse) telepíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest