Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
válasz
vargalex #25131 üzenetére
Megtaláltam a hibát, de így sem volt használható ez a módszer.
Az volt a gond, hogy a bannolós sorok alatt volt sorrendben egy ESTABLISHED-et átengedő sor, és így nem működött. Az ESTABLISHED-es sort ártaktam a ban-os sorok fölé és így már jó volt, de mégsem.
Szóval ha magam teszteltem külső IP-ről, putty-al rossz jelszavakat adva meg, valóban letiltotta az IP-t és logolta is a tiltást. Viszont a kínai próbálkozók közül mindössze 1 db IP-t sikerült neki kitiltania.
Az éjszaka során 8 órás időintervallumban volt pl. 700 sikertelen login kísérlet root-ként, ebből csak egy darab IP tiltás született. Szóval valamiért használhatatlan nálam ez a módszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Milyen széket vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő