Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
Andralin
üzenetére
Köszi a tippet, szemezgettem ezekkel amiket ajánlassz, de közben olvastam azt is, hogy meg lehet az egészet oldani iptables szinten, nem szükséges külső megoldást használni.
Persze, csak a két emlitett progi folyamatosan futna és frissitené az iptables szabályokat.
(az meg plusz, hogy központi szerverről is tud lehúzni tiltó listát, vagy ha több szervered van akkor amit az egyik tiltott azt átveszi a másik is) Én csak javasolni tudom a használatát
(bár ha semmi nem indokolja akkor a 22-es port helyett vmelyik másik portra át tenném az ssh-t)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.14.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest