- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
Sziasztok!
A külső hdd problémám megoldódott, bár nem értem linux alatt miért működött probléma nélkül, ugyanis, egy másik ilyen keretről, aminek eltört az eleje, leszedtem az usb vezérlőt, áttettem, bízva benne, hogy nem sokat változott a design. WIndows lemezkezelő, hdd bedug, tölt-tölt, na mondom ezse jó, erre bejött látja, leformáztam megint, vissza is tettem a cuccaim egy részét már.
Plusz eddig állandóan ment a HDD, akkor is ha nem használtam, most ha X ideig nem ír\olvas rá a gép, leáll. Tökjó.-
Köszönöm mindenkinek a tippeket, tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Motoros topic
- Filmvilág
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest