- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmat3
tag
válasz
brickm #24419 üzenetére
Van olyan bootloader ami nézhet ki olyaan jól mint mac-nál. Az a neve hogy rEFInd, de csak Uefi-vel működik. (Mac-on is EFI van...) De 2016ban legyen már alap az UEFI... Egyébként nem értem miért nem használják ezt alapból, kb. a legjobb bootlader szerintem jelenleg.
Az hogy mutatja a "terminál kimenetet" nagyon jól tud jönni ha megakad a bootolás. Tudsz is valamit a kezdeni a hibaüzenettel nem úgy mint windowsnál... Amúgy alapból az ubuntu nekem nem mutatta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest