Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
válasz
Cool Face
üzenetére
Majd valami okos ember megszakérti de biztos, hogy ki akarod tolni a transmissionod admin felületét Internetre? Nem tudom mennyire jó az authentikációja de én ezt nem merném. Nekem csak ssh van kiengedve kizárólag kulcs authhal, ez van fail2bannal védve, azon kívül mondjuk kint van a minecraft szerverem de már azt sem tudom mennyire jó ötlet, mentségemre legyen mondva az is saját unprivileged technikai userrel, ha felnyomják valami csúnya exploittal hátha nem tudják szétverni az egész gépet.
Ha valami remote gép és kell a transmission access, én ssh tunnelbe terelném. Lehet nem annyira kényelmes de az ssh talán mégiscsak biztonságosabb, azt elegen tesztelik világszerte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Gran Turismo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Senki sem töröl ennél jobban
- Interactive Brokers társalgó
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest