- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Home server / házi szerver építése
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
Xeniel Xerus #23763 üzenetére
Kösz, de amit lehet, Wine nélkül oldok meg. Notepad++-ot amúgy sem éri meg Linux alatt használni, mert a Kate, vim, Emacs, Commodo Edit, Sublime, Ultraedit, stb. nagyobb tudású, és azok natívak. Amúgy Notepad++ alatt sem látszana a log, pedig nekem fontos, hogy fordítás alatt visszaad-e valami hibát, vagy milyen warningokat ad.
Elvileg a vim tudna olyat, hogy a lefuttatott parancs kimenetét is megjeleníti, ez rémlik valahonnan, de vimre való átállást még nem tudtam befejezni, és nem is fogom tudni, amíg az automatikus kiosztásváltást (parancsmódban legyen US kiosztás, de csak ott) nem tudom megoldani benne.
Félreértés ne essék, jó szerkesztő a Notepad++ is, Windows alatt én is azt használtam, de Linux alatt a natív megoldásokat preferálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Home server / házi szerver építése
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali játékos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest