- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
ffmpeg -i concat:"1.ext|2.ext|3.ext|4.ext|5.ext|..." out.ext
Most akartam tesztelni ezt a megoldást, de még mielőtt belefogtam, még egyszer átgondoltam, és rájöttem, hogy kivitelezhetetlen. Ugyanis elindítom a film konvertálását, eljut mondjuk a 10000. frame konvertálásáig (bár ez is necces, mert nem látni), a 10001.-et már nem fejezi be. Legközelebb, ha elindítom, hogyan tudom megmondani az ffmpegnek, hogy a 10001. frame-től kezdjen konvertálni? Másodpercre is meg lehetne adni, hogy honnan folytassa, de a konvertálás nem másodperc alapú, hanem frame alapú.
-
Raynes
tag
Igen, ezt én is tudom, és ki fogom próbálni, de az ilyen összeillesztgetésekkel az a baj, hogy sérül a VBR-map, és emiatt elcsúszhat a videó- és az audiósáv időbeli szinkronja, illetve lehet, hogy nem lehet majd beletekerni a videóba. Szóval kicsit gányolásgyanús. Vagy tévednék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Silvercrest Rajztábla
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest