-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
ffmpeg -i concat:"1.ext|2.ext|3.ext|4.ext|5.ext|..." out.ext
Most akartam tesztelni ezt a megoldást, de még mielőtt belefogtam, még egyszer átgondoltam, és rájöttem, hogy kivitelezhetetlen. Ugyanis elindítom a film konvertálását, eljut mondjuk a 10000. frame konvertálásáig (bár ez is necces, mert nem látni), a 10001.-et már nem fejezi be. Legközelebb, ha elindítom, hogyan tudom megmondani az ffmpegnek, hogy a 10001. frame-től kezdjen konvertálni? Másodpercre is meg lehetne adni, hogy honnan folytassa, de a konvertálás nem másodperc alapú, hanem frame alapú.
-
Raynes
tag
Igen, ezt én is tudom, és ki fogom próbálni, de az ilyen összeillesztgetésekkel az a baj, hogy sérül a VBR-map, és emiatt elcsúszhat a videó- és az audiósáv időbeli szinkronja, illetve lehet, hogy nem lehet majd beletekerni a videóba. Szóval kicsit gányolásgyanús. Vagy tévednék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- No Rest for the Wicked
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Arc Raiders
- Anime filmek és sorozatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest