- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
Atlantisz48 #23380 üzenetére
Ennek az is lehet az oka, hogy a Wi-Fi kártyádhoz nincs firmware, vagy maga a kártya nem támogatja a monitormódot. Nem azt mondom, hogy ez a probléma az esetedben, de esély mindig van rá.
-
válasz
Van ilyen célú speciális linux: KALI
-
ztsoft
őstag
válasz
Utána nézve, 2.6.31-es kernel volt benne, olyan disztró (Linux) kell, ami ezt a kernel verziót használja. De mint írtam, nem vagyok benne biztos (annó én is kipróbáltam a sajátomon, és működött, de már nem emlékszem pontosan).
Szerk.: Ubuntu 9.10-es volt az utolsó használható, utána kernel szinten csináltak valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- sziku69: Szólánc.
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hálózati / IP kamera
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest