Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
lev258
üzenetére
Openwrt topicban ilyenre nem gondol senki, ez nem hozzáértés kérdése, egyik hdd jó anélkül hogy állítottam volna bármit is, másik nem. Oké ezt beállítottam fájlkezelővel, hogy mindenki írhat olvashat, ez ott működik, de ettől még a routeren nem tudok rá írni, csak olvasni, ott ezt hogyan tudom beállítani? Ott alapból root vagyok, elvileg kellene hogy tudjak írni rá alapból, ki más ha a root nem??
Már jóideje feltettem a kérdést rengeteg szakmai topicban és senkinek nincs ötlete, akkor nekem ne mondjátok hogy én vagyok a hülye... Tisztára megutálom a linuxot, ezt már mint topicban is megírtam, akkor is te válaszoltál és gondolom akkor is én voltam a hülye, mert mindecraft pixelekkel indul az ubuntu a vga-mon. De az is a vga hibája, nem a rendszeré...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Pánik a memóriapiacon
- Monitorkalibráló eszközök
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Arc Raiders
- Wuthering Waves
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest