-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
CPT.Pirk #23120 üzenetére
Én vagyok, moderáció által engedélyezett új nickkel. Igen, tudom, hogy a GPU merőben más architektúra, célhardver, és emiatt ezen a területen durván erősebb, de azért a GPU-k megjelenése óta a CPU-k is durván fejlődtek. Azzal is tisztában vagyok, hogy az emuláció sose teljes értékű megoldás. Szerintem nem lehet majd 30 fps-t kicsikarni videólejátszásnál sem, de most már kíváncsi vagyok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Mikrotik routerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest