- Nikon DSLR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Socket AM5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
bambano #22854 üzenetére
a sorrend a kérdés.
ezt értem, de nálam ez egyetlen lépés volt. azt mondtam az mdadm-nek, hogy itt ez a négy diszk, csinálj belőle RAID10-et. csinált.de elgondolkodtatott, amit írtál, úgyhogy kicsit módosítok a tervemen.
van elég elfekvő alkatrészem, összelegózok belőle egy második gépet, megcsinálom, ahogy mondtad és átmásolom hálózaton, éjszakánként végülis ráér.két kérdésem maradt: szoftveres RAID marad, szegény ember főzzel víz vagy mi...
- mdadm-ben megtehetem azt, hogy első lépésben létrehozom a RAID1 köteteket: sda1+sdb1=md1 és sdc1+sdd1=md2, majd ezt a két kötetet össze tudom RAID0-ban md1+md2=md3-á vonni? csak azért kérdem, hogy tuti jól értelmezem-e a gyakorlati megvalósítását a dolognak...
- mi a leggyorsabb módja a hálózaton történő átmásolásnak? vegyük figyelembe, hogy közel 9millió apró fájlról van szó, jó lenne, ha egyetlen éjszaka alatt le lehetne zavarni. gondolom nem a Samba lesz a megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Nikon DSLR topik
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Villanyszerelés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest