Hirdetés
- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2 #2251 üzenetére
''ami hardvered van, ahoz le kell fordítani, ami nincs, és nem is lesz, azt nem.''
igen, lehet, hogy nagyvonalakban igy van, de ha jol tudom, akkor pl scsi nelkul nem tudok pendrive-opt mountolni (mondjuk egyebkent sem akart sikerulni, de az mas tema)
azt meg, hogy mi kell boot kozben, s mi nem, megintcsak nem tudom
ezert jonne jol valami reszletes leiras, ha letezik ilyen
a forditas folyamata maga megy, ahhoz talaltam mindenfeleket neten, a menuconfig resz a problemas (meg hogy folyton leall a fordito hibaval, de az valoszinuleg a gepem hibaja, probalok rajonni, mi okozza)
Sianis: koszi, pont ez kellett (msn-en nem tudok visszairni, barkinek irok, nem kuldi el - amennyire tudom, nem nalam van a hiba, masoknal is ez a helyzet) -
GD
őstag
válasz
ngabor2 #2251 üzenetére
illetve a initrd móka is kellett legalább is amikor ubuntu alá csináltam 2.6os kernelt, bár lehet megkerülhető, én inkább megcsináltam, amúgy a ''h'' mint help segít kicsit de többnyire elég tömör, azért, nem lenne hátrány kicsit átgondolni a 2.6os menüjét, pl főmenübe belevágnak ritkán használt meg egzotikus dolgokat, ami meg kell afölött átsuhansz mert vmi al-al menüben dugják.. számomra legalább is aki 2.6-os nemsűrűn forgat, elég káoszos..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest