-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2 #2251 üzenetére
''ami hardvered van, ahoz le kell fordítani, ami nincs, és nem is lesz, azt nem.''
igen, lehet, hogy nagyvonalakban igy van, de ha jol tudom, akkor pl scsi nelkul nem tudok pendrive-opt mountolni (mondjuk egyebkent sem akart sikerulni, de az mas tema)
azt meg, hogy mi kell boot kozben, s mi nem, megintcsak nem tudom
ezert jonne jol valami reszletes leiras, ha letezik ilyen
a forditas folyamata maga megy, ahhoz talaltam mindenfeleket neten, a menuconfig resz a problemas (meg hogy folyton leall a fordito hibaval, de az valoszinuleg a gepem hibaja, probalok rajonni, mi okozza)
Sianis: koszi, pont ez kellett (msn-en nem tudok visszairni, barkinek irok, nem kuldi el - amennyire tudom, nem nalam van a hiba, masoknal is ez a helyzet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest