-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claude Leon
senior tag
Nincs nagy tapasztalatom, de egységsugarú user fejjel az ubuntu vonal szoftver központjának (vagy mi a fene elnevezésen meg?) nincs nagyon alternatvája más vonalon.
Én előzőleg, a "kötelező" ubuntu kezdés után mandriván kötöttem ki, közben az a disztro rendesen szétesett, úgyhogy a fedorát próbálgatom (persze a mandriva utód mageia is szépen kiforrotta magát, de valahogy kicsit zártnak tűnt), mivel korábban már begnónozódtam, a mate lett a felületem, ez sem kér xfce-nél többet a rendszerből.
Kicsit nagyobb hellyel a manjaró is esélyes volna nálam egy próbára, nézd meg, micsoda menüt rittyentettek az xfce-be
Swap témakörben (hasonló körülmény a 1,5MB ram) mostanában kezdtem utánanézni a memóriatönörítéses swap ügyeknek, a zramos megldás szimpatikus.(nekem kell az a hely is a vinyón
)
Ki is próbálhatod porteussal pendrájvról, de ne felejtsd el az oldalon isobuild előtt beállítani az advanced opciókban a zramot. Ezt épp telepítésre nem ajánlanám (nem is volna egyszerű, mert grub az automaikáival alapból nincs benne), de pendrájvról rokonszevesen közvetlen eszköz (azért 3g-n elvérzik, ha az is szempont)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged