- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claude Leon
senior tag
Nincs nagy tapasztalatom, de egységsugarú user fejjel az ubuntu vonal szoftver központjának (vagy mi a fene elnevezésen meg?) nincs nagyon alternatvája más vonalon.
Én előzőleg, a "kötelező" ubuntu kezdés után mandriván kötöttem ki, közben az a disztro rendesen szétesett, úgyhogy a fedorát próbálgatom (persze a mandriva utód mageia is szépen kiforrotta magát, de valahogy kicsit zártnak tűnt), mivel korábban már begnónozódtam, a mate lett a felületem, ez sem kér xfce-nél többet a rendszerből.
Kicsit nagyobb hellyel a manjaró is esélyes volna nálam egy próbára, nézd meg, micsoda menüt rittyentettek az xfce-be
Swap témakörben (hasonló körülmény a 1,5MB ram) mostanában kezdtem utánanézni a memóriatönörítéses swap ügyeknek, a zramos megldás szimpatikus.(nekem kell az a hely is a vinyón
)
Ki is próbálhatod porteussal pendrájvról, de ne felejtsd el az oldalon isobuild előtt beállítani az advanced opciókban a zramot. Ezt épp telepítésre nem ajánlanám (nem is volna egyszerű, mert grub az automaikáival alapból nincs benne), de pendrájvról rokonszevesen közvetlen eszköz (azért 3g-n elvérzik, ha az is szempont)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest