- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- RAID
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
perpill ugyanezt csinalom, csak harom gepen
az asztalin win7, mert azon vagyok legkenyelmesebben asztalon, meg jatszani is szoktam, a szekreny alatt vagy egy proliant dl380, azon xen, meg nehany hardened gentoo guest (router, gameserver, webszerver, developer szerver, letolto gep), meg van egy akku nelkuli noti, azon xen, rajta win7 (mert visual studio-t en meg egyszer fle nem teszek olyan gepre, amit hasznalni is akarok utana), winxp (na ennek pl a webcam-ot akartam atadni, de mivel nem vt-d kepes, igy nem lehet atadni az usb hub-ot a guest-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- potyautas: Nóta állj!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple Watch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest