- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
rokefeller #1584 üzenetére
annyira talán mégsem független, pl ha a live cd jáva nélkül érkezik és mondjuk pont otp számlája van, akkor minden boot-kor jávát telepít, szimlinkel a firefoxnak stb?
a többi bank nem tudom milyen dolgokat igényel de az otp tuti jávás
https pedig tényleg alap már sztem minden banknál ha nem akarnak ezer őrjöngő ügyfelet üres számlákkal, még ha nem is az ő hibájuk..
az adathalászat pedig e-mailben küldött kamu bank levelekben rejtőző linkeken is valósulhat meg, amit tudni kell, egy bank sosem lép ügyfélkezelés szinten veled mail-ben kapcsolatba
az igaz hogy inkább linux-al mint win-el és minden látogatás után gyorsítótár ürítés, ha live akkor ez nem kérdés..
városi legenda szinten a win-nek még a pagefile-ból is lehet eltárolt dolgait kiszedni..
az absz parás usernek a mindenkilépéskorlapozófiletörlésis ajánlott..de ez már xp topik.. -
escie
őstag
válasz
rokefeller #1584 üzenetére
hát, ha https-en keresztül folyik -márpedig valószínűleg ezen keresztül folyik- kapkodhatják el csomagokat...
mire valamit kihámoznak, már bank sem lesz...
(én is próbáltam már, ilyen sima webes jelszót, vagy telnet-jelszót lazán el lehet csípni ethereal-lal, de a webbank azért titkosított...)
Loveless, maradj a live-cd-nél, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Alkoholista nevelde
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Konteó topic
- Nintendo Switch
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest