Hirdetés
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilardsebok
csendes tag
válasz
Jester01
üzenetére
bocs! privátban küldtem el

Több driverrel próbálkoztam, a végén annyira katyvasz lett, hogy újra raktam a particióra ugyan azt a BT5-t, de egyik sem bírta működésre!
Pár külföldi oldalon ath9k-t javasolnak ennek az adapter chipsetjére, de az se hozta lázba, próbáltam compact-wireless drivereket tmert azokat is írták, hogy install és csak fel kell tenni és bizonyos részeket blacklist-re, de még világítani sem világitott és továbbra is no válasz a terminálban a modprobe -kra.
Nem találkoztam kernelben lévő 2800 usb driverekkel. gondolom akkor 2.6.38-ban nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Automata kávégépek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Gumi és felni topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest