-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Nem mondtam, hogy feladom. : )))
Sajnos most nem tudom folytatni, mert mondom, annyira változó hogy mi a rossz, hogy egyszerűen nem lehet kizárni a hibát. Vagy a boot manager rossz, vagy a vinyo, vagy a beállítások, vagy a többivel van gáz.
Van ugye egy elfekvő 10Gb-os vinyóm. Azt mondtam magamban, ez nem baj ha odavész, felraktam, ment rajta gyönyörű szépen. A gond ott kezdődött, amikor el akartam érni, hogy csak a 10 es vinyó maradjon, minden mást lekötöttem. Ilyenkor elvileg csak az UHU indulhatott volna, de nem akart.
Persze ugy sem ment, hogy minden vinyo benne, Xp is figyel, és kiválasztom, melyik operációsrendeszer induljon.
Eljutottam a oprendszer választó menübe : [link]. Kiválasztottam Linuxot, akkor ezt kaptam : [link]. Sajnos ezzel nem tudtam mit kezdeni. : /
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Teszt
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest