- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
márNemKereső #11681 üzenetére
A könyvtártörlésben tényleg nincs semmi extra...
Az elején írtam, h samba/nfs win/linux gondoltam érthető a kapcsolat
samba <-> win / nfs <-> linux
Win-ről (jobb gomb -> tulajdonságok -> biztonság - máshogy nem tudom, h kellene megnézni) azt látom (mind2 könyvtár esetén), h senkinek semmihez nincs joga (nincs pipa sehol) de attól a 2. könyvtár simán írható. De ezt a samba intézi, szerintem. Tulajdonosi viszonyt (a nem írható könyvtáron) meg azt látom amit kilistáztam a szerveren: 2 csoportot mutat de az egyik win-es: Mindenki és 500 (unix group\500) és egy tulajt: SZERVER\szerver
szerk: "a másik gépről"-t úgy értem, h nem a linux-ról hanem egy win kliensről hoztam létre a könyvtárat (a 2. eset)
Jah, szinte biztos, h vmi acl gubanc lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest