Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
Hopp! Probléma van. A Synaptic hibát jelez mindkét player installálása helyett! Így megpróbáltam webről, az egyikőtök által megadott linkről a gnash-t, azonban nem tudom, hogyan kell installálni. A weboldalon belül ezt találtam letöltési linkként:
legújabb béta
->
ftp://ftp.gnu.org/pub/gnu/gnash/0.8.9
Letöltöttem ezt a négy file-t, ebből ugyebár kettő: kicsomagolandó. Utána mit kell tenni? Próbáltam többféle indítható file-t startolni, de semmi reakció, ill. egyik esetén hosszú perceken át fil-e okat hozott létre, mást nem tett... alig tudtam leállítani.
.
Tehát hogyan installáljam innen a gnash-t?
És miért jelez hibát a Synaptic-om ezekre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.