Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Bejött az ASUS-nak az OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Van DVD-ROM (ISO), DVD-ROM (UDF/ISO) és DVD-ROM (Boot) a Nero-ban, ezek közül melyik? (Én azt hittem a Boot)?! Ha az ISO-t választom akkor is bootollni fog? (Sajnos nincs annyi DVD-m hogy végigpróbáljam.)
Mod: most csak simán ráklikkeltem filekezelőből az IMG file-ra és a Nero megnyitotta írásra úgy hogy DVD Image, így jó lessz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Witcher 1 Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Felújított Sony PlayStation 4 12.02 FW GoldHEN - BD-JB lemezzel és 9db előre telepített PS4 játékkal
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest