- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Citroware #11023 üzenetére
Melyik a legjobb? Attól függ Te milyen vagy, mire kell, milyen a vas és mi a felhasználás célja, mennyire értesz hozzá, stb. Kollégámat már a GUI is zavarja
Mennyire kell, hogy Win-re hasonlítson?Komolyabban: Live ISO-kat letöltve telepítheted pendrive-ra, és ki tudod próbálni mindet.
Sokfélét kipróbáltam én is, még most is tettem egy próbát Kubuntuval, mert képeken nagyon szép... de én maradok a Gnome felületnél
Másrészt kezdőként érdemes olyant választani, ahol nagy magyar közösség van mögötte, mert ha vmi nyűg van, akkor gyorsan segítenek. Itt van egy lista, mehet a letöltés
Itt a latest release (utolsó kiadás) ne legyen 2010 előtti. A disztró wikijét elolvasva és a honlapokra ugorva már el tudod dönteni, hogy megér-e egy letöltést.
Amiket feltétlenül ajánlok kipróbálni (ha átlag desktop gép a cél): Ubuntu, Kubuntu, Fedora, OpenSuse. Ubuntunál ne zavarjon a sok variáns, az alap változatból bármelyik "legyártható" utólagos telepítéssel.
Remélem tudtam segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Sorozatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Fallout New Vegas Collector's Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest