- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Indulhat a hardverparti!
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
bambano #10681 üzenetére
Köszi, úgy tűnik sikerült előrébb jutni, nagy segítség volt ez a cikk is: [link]
Egyébként szinte biztosra veszem, hogy valami pattanásos 16 évesnek jutott az eszébe szórakozni egy kicsit, amit én kevésbé élveztem, révén, hogy ráment pár napom mire rendbe tudtam hozni a dolgokat. Stresszes dolog tud ez lenni olykor, nem is kicsit.
"minek conntrack egy webszerverhez?"
Fut pár olyan alkalmazás is, amihez szükséges sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nők, nőügyek (18+)
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest