- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya984
senior tag
Na ez már korrek. legalább tudom mi miután jön kb.
Linuxhoz nem értek. Sajna elkényelmesedtem a "tovább, tovább, elfogadom, kész", végett.
Túl sok időm nincs megtanulni minden félét, de már most látom hogy több van a linuxban amint kedvelek mint windowsban. Nekem gyorsabb, és ugyanúgy kézre eső mint eddigi oprencerek amiket próbáltam. Itt ott gondjaim vannak sajna (pl: rar file-ok csomagolása lassabb, és a Kmess is rendszeresen összeomlik). Nekem nem számítanak hogy a legújabb verzió legyen fönnt egy szoftverből (pl win xp alatt msn live mesenger 8.5 portable ami használtam és NAGYON MEGVOLTAM ELGEDVE VELE) De ubi alatt nem tudom telepíteni pl a legújabb torrentklienst sem, vagy minden amit most írtam pirossal húza alá hogy csaka legutolsó probléámat említsem. (azthiszem ez viszont már ubuntos topikba kell írni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest