- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Autós kamerák
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya984
senior tag
Üdv
Keresem a legkissebb gépigényű linuxot ami képes lejátszani avi, divx filmet.
533mhz p2 celeron, 64mb ram, 2.1 gb hdd áll a rendelkezésre.
mit javasoltok? -
Zotya984
senior tag
Na ez már korrek. legalább tudom mi miután jön kb.
Linuxhoz nem értek. Sajna elkényelmesedtem a "tovább, tovább, elfogadom, kész", végett.
Túl sok időm nincs megtanulni minden félét, de már most látom hogy több van a linuxban amint kedvelek mint windowsban. Nekem gyorsabb, és ugyanúgy kézre eső mint eddigi oprencerek amiket próbáltam. Itt ott gondjaim vannak sajna (pl: rar file-ok csomagolása lassabb, és a Kmess is rendszeresen összeomlik). Nekem nem számítanak hogy a legújabb verzió legyen fönnt egy szoftverből (pl win xp alatt msn live mesenger 8.5 portable ami használtam és NAGYON MEGVOLTAM ELGEDVE VELE) De ubi alatt nem tudom telepíteni pl a legújabb torrentklienst sem, vagy minden amit most írtam pirossal húza alá hogy csaka legutolsó probléámat említsem. (azthiszem ez viszont már ubuntos topikba kell írni) -
Zotya984
senior tag
Üdv skacok.
Szerintetek melyik linux a legjobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest