- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Epson nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
ngabor2 : anno volt kérdésed a linux mint vnc szerver és win kliens
[link]
[Szerkesztve] -
GD
őstag
válasz
ngabor2 #2197 üzenetére
nem feltétlen kernel szintű dolog csak a rendszer kiadásának állapotában való fejletlenségre: ha felrakok egy alap xp-t ugye anno 2002-ből ahhoz egy update simán mennyi ''frissítés'' imho szarvas hibák foltozgatása jön le? soksok mega és idő... tovább tart néha mint egy xp felrakása... egy sp2 telepítésről ne is beszéljek..és ugye, sp1, sp2, spxx és még ki tudja menyi lesz.. nt szinten eljutott sp6-ig
úgy könnyű egy rendszer hibáit elrejteni a nagyközönség elől ha zárt forrású
megváltóként várják a vistát, nos, hány program, hw, stb nem fog működni vele, mennyi kapkodás lesz a gyors foltozgatással? bele se merek gondolni.
kicsit komplexebb egy oprendszer / átlag 2 millió programsorral/ és egy kernel ahhoz hogy én (és talán még mások) komolynak mondott szakemberek és hozzáértők munkáját bíráljuk távolról..persze zsörtölődni mindig lehet, én is szoktam bőszen anyázni, de ugye: ki tépi ki a kezünkből a billentyűzetet ha netán saját oprendszert és vagy kernelt szeretnénk írni?
továbbá linux esetében: ajándék lónak nem nézzük a fogát, ha fizettem volna számonkérném a supportot, de így azt is megbecsülöm amit kaptam
mindezek ellnére: vannak elbaltázások és hibák amiket nyilván nem lenne nehéz javítaniuk, azonban minden részért más team a felelős, ott is koordinálni kell, meg ők is csak emberek..
a cégek pedig ha úgy tetszik, vegyék csak a winszervert, a call-okat, az isa-t meg a többi számomra megfizethetetlen dolgot, az ms-nek is meg kell élnie valamiből
respect
és ez nem egy win vs lin hsz, mindkét rendszert használom, nem pártoskodom, mindkettőt szoktam szeretni és utálni
[Szerkesztve] -
GD
őstag
igen, van ilyen win-re cryptex, win-en belül jól is működik
[link]
csak ezzel nem vagyok átjárható a rendszerek között, továbbá az érdekes kiterjesztését a cd író programok és az ftp helyek nem nagyon szeretik..
nyomorult ez a képfeltöltés oldal link megadása...
ui: menj le alfába és találd meg
[Szerkesztve] -
GD
őstag
hm, nah pont ez a progi példa arra hogy konténereket csinál, egyféle rejtett partíciót,ami viszont kb 20%-50%-a az eredeti lemez sebességének, nyilván a titkosítás ára
ha túl méretezed, használaton kívüli lemezrész marad, ha közben mást is titkosítanál akkor meg újra kell kezdeni az egészet..
ellenben fizetős és ha lehet még otthon is a free dolgokat preferálom -
GD
őstag
olyan file és mappa titkosítási eljárást keresek ami:
- grafikusan linux (gnome ha lehet) és windows kompatibilis, ergo: van rá kliens progi
- konzolosan is kezelhető linux alatt
kulcs vagy jelszóbeírós elv is szóbajöhet
ha lehet ismerje azt a trükköt hogy egész mappát titkosít
ilyen hdd konténeres elkülönítős, rendszerlassítós, le és föl csatolgatós megoldások nem jönnek be, bár biztos azok is értékesek...
futás szerűen olvastam a pgp-ről... érdemes beleásni magam? tudja a fentieket?
[Szerkesztve] -
GD
őstag
laptopnál a kompatibilitás csak olyan 95%ban garantált, lehet hogy egyes hardware elemekkel kicsit küzdeni kell, pl wifi,hangkártya,stb...
mondjuk nem hátrány ha a laptop típus + linux terjesztés neve és verziója= google módon olvasgatsz kicsit... feltudsz készülni a várható problémákra (már ha lesz olyan, nem feltétlen)
ha beépített webcamerád van az viszont el is felejtheted...
[Szerkesztve] -
GD
őstag
ntfs-3g -vel felcsatolt partícióra akarok dd-vel rendszert menteni, de besír hogy:
''az eszköz nem tartalmaz érvényes dos partíciós táblát... a változások csak a memóriában lesznek végrehajtva''
gondolom vmi sync opció kellen fstabba?
ntfs-3g hup wiki alapján csináltam -
GD
őstag
válasz
Jester01 #2142 üzenetére
ki ment manapság floppy-ra?
rakja el a menu.lst-t meg legyen egy live linux amivel a leírás 2. részében írt módon tud chroot-olni és csók'
ps: sata vinyóknál ezzel a módszerrel szokott jönni az izgalom mikor kiírja hogy not a block device ...de arra is van jó trükk, én is nemrég tanultam
-
GD
őstag
ennyire lámer vagyok vagy tényleg nem lehet egy normális leírást találni a linuxos firefox2 telepítéséről? tar-féle verzió
-
GD
őstag
válasz
Mandrake833 #2120 üzenetére
[link]
google:0,00002 sec
ps: ha nem sikerülne értelmezni: hiányzik pár csomag ami az smbfs támogatáshoz kell neked:
apt-get install smbfs
apt-get install samba smbclient
[Szerkesztve] -
GD
őstag
ezt nem értem, azért elég egyszerű kideríteni linuxban hogy van e mysql szerver vagy sem...
pl top, nmap, /etc/init.d/mysql, stb..
netstat -anp |grep mysql
tcp 0 0 127.0.0.1:3306 0.0.0.0:* LISTEN 24547/mysqld
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 28217 24547/mysqld /var/run/mysqld/mysqld.sock
[Szerkesztve] -
GD
őstag
-
GD
őstag
kezd olyan benyomásom lenni hogy a KDE kiforrottabb, alap programjai és fellelhető dolgai használhatóbbak mint a GNOME
[Szerkesztve] -
GD
őstag
válasz
Jester01 #2088 üzenetére
lehet hogy ''durva'' de ha találsz olyen klienst és prezentálod nekem, akkor áldozok egyet a tévedés oltárán:
belépsz egy több könyvtáras szerkezezű ftp tárhelybe
különböző file-okat adsz mappákból a letöltési listához legalább 10-et, ezeket más és más helyi mappába küldöd mint letöltést
aztán: szakítod a netet, zárod a klienst, ..mialatt töltődik az első file
újraindítod a klienst és csatalkozol a tárhelyhez
nem kell újból összeválogatnod a file-okat, onnan folytat ahol jártál előzőleg, természetesen a már félig letöltődött file-t folytatni tudod (ehhez nem használsz fel külső trükköt, csak amit a program alapból is tud)
kíváncsian várom hogy melyik linuxos ftp kliens progi képes erre.. mert én végignyálaztam pl a gnomefile.org-ot és elég gyenge mezőnyt láttam..
re5pect! -
GD
őstag
nos, először is egy kis hálózati alapismereteket meg némi linux-os hálózati hogyanokat kellene magadra szedni..
pl az ifconfig parancs, ping,NAT, a netmask, az alapátjáró, a dns, dhcp a a routing, firewall
[link]
aztán mikor már körül tudod írni a problémádat érthetően, az hogy ''done'' meg hogy ''waiting'' az nem mond semmit.. biztos vmi susés okosság hálózat kezelésre
többert ért volna ha egy ifconfig kimenetet másolsz be..
1. próbáld meg elérni hogy legalább a routert lássa a linux
2. nézd meg mi között oszt a router címeket
3. win-ben lesd ki milyen fix ip beállításokkal működik használd ugyan azt linuxra is
4. milyen tűzfalról beszélsz? routeré? linuxé?
5. a routerednek ha van topikja érdeklődj a helyes beállításokról, ha a router config nem jó, ne várd a linuxtól hogy netet varázsoljon neked
egyébként, a linux abszolút kezdőknek topikban érdemes az első lépéseket megtenni..
sajnos a ''felraktam egy linuxot, nincs netem, most milegyen'' jelenség egyre több itt..
viszont arra nincs igény hogy kicsit utána járjon a tag... -
GD
őstag
válasz
Jester01 #2078 üzenetére
régebbi flashfxp verziók vidáman szaladgálnak wine-al (3.0 alatt)
a legprofibb de szintén fizetős linuxra az IgloFTP-Pro..ugyan ott is lehet trükközni, elég felemás érzés linuxban crackelni..
mellesleg az oldalról leszedték az utolsó elérhető verziót, neten kell vadászni kalandos orosz oldalakon...
a többi linux ftp kliens alapfeladatokat ellát, de hiányzik pl a letöltési lista mentése, queque funkciók stb..
[Szerkesztve] -
GD
őstag
nos a kérdés szintjéhez illő válasz: jah
letudod gyakni a linuxot..pl partition magic
ha nemtudsz jelszót meg felhnevet és úgyis törlöd akkor fölösleges erőlködnünk azon hogy belépj, továbbá a kérdés alapján, neked elég nehéz volna ezzel a feladattal megküzdened, ez nem cikizés csak saccolom...re5pect -
GD
őstag
válasz
Jester01 #2069 üzenetére
valóban, most realizálom hogy a TC is csak filenévre tud nyomulni
átlag juzer írogatni nem írogat csak guglizik és talál jó esetben..
én meg nem vagyok az a szint még aki nagyon saját mc-t fejlesztgetne..
talán a where is it progi tud ilyesmit, hogy összeveti a file-okat és törli is ha kéred ami azonos méretű.. de ezt nem próbáltam csak szájhagyomány...
akkor most mivan? seggre ültünk? .-) -
GD
őstag
válasz
Jester01 #2062 üzenetére
hsz-eidből már korábban is kiderült számomra hogy nem ma láttál először linuxot meg script-et, ez az elismerés része a dolognak
viszont, nehezen hiszem el hogy ez az egyszerű elvárás linux/unix alatt még nem merült fel, illetve hogy csak ilyen workaround jellegű megoldások léteznek..ha igen, akkor az elég szomorú... legnagyobb baj hogy ha a krusadert, a tuxcommander meg az mc-t összerakjuk, akkor is még messze járunk egy total commanderhez képest, ami alapból is sokat tud és sokféle pluginnel bővíthető a tudása... egy kicsit erre kellene gyúrnia a linuxnak hogy kezelhetőbb legyen a hétköznapokban anélkül hogy vki profi scriptíró és bash buherátor lenne
bár pl a krusader szinkronizáló tudása eléri a tc-t majdnem..
aki belinkeli a linux nem windows cikket azt kiátkozom -
GD
őstag
konkrét problem: hogy lehet két mappa tartalmát amiben soksok file van összehasonlítani mondjuk file-méret alapján (még ha a neve más is) és megjelöltetni azokat törlésre az egyik mappában amik egyeznek?
próbálkoztam a krusader mappa összehasonlítójával de elég gyerekcipős..
ha lehet grafikus megoldás érdekelne
köszi -
GD
őstag
válasz
paramparya #2039 üzenetére
vmware-nak csak a lejátszója/futtatója ingyenes
maga a progi amivel installni kell az fizetős.. mint tudjuk -
GD
őstag
válasz
ngabor2 #1960 üzenetére
Documentation
* Main documentation
* Using a configuration file
* MySQL authentication
* PostgreSQL authentication
* LDAP authentication
* Virtual users
* Writing custom authentication modules
* TLS encryption
? mind?
phpmyadminnal kell használni mysql-ből autentikálva, nagyon kényelmes és pöpec szerintem
[Szerkesztve] -
GD
őstag
válasz
rokefeller #1957 üzenetére
ember, windózos progikat ne ajánlgassá
wine olyan félkarú óriás, kicsit nagyobb progiknak már kifekszik
-
GD
őstag
a külseje díszíthető, de pl nyomsz egy file info vagy beállítások gombot és behánysz tőle olyan ronda, továbbá az info ablakon nem műkdik a copy paste menü csak nyögvenyelősen..
(msn, dc chat ezt hallgatom copy paste-hoz)
a winamp skineket a linkelt progi is megeszi (Audacious)
[Szerkesztve] -
GD
őstag
[link]
saját desktop-on készült
nah igen, ez már valami...
xmms-nek még van mire gyúrnia
[Szerkesztve] -
GD
őstag
olyan mp3 lejátszót keresek ami teljesen ide3.v2 kompatibilis, ergo legalább egy winamp képességekkel rendelkezik file info téren, és valamivel esztétikusabb mint a xmms gtk1-es info felülete..
-
GD
őstag
válasz
Laprasi991 #1943 üzenetére
először zúzz le mindent ha nincs fontos adatbázis vagy ilyesmi, aztán
apt-get install mysql-server-4.1 mysql-client-4.1 php4 apache php4-mysql libmysqlclient10 libmysqlclient10-dev libapache-mod-php4 phpmyadmin
utána minden menni fog elvileg -
GD
őstag
válasz
ngabor2 #1920 üzenetére
tehát lássuk jól értem e:
1. felmount azt a vinyót/partíciót amire a mentendő root-ot másolni akarom
2. belépek a rendszer root-szintre (másolandó), kiadom a cp parancsot ami a -x-el nem másolja ha van egyéb becsatolt lemez, másolás az 1.-pontban felcsatolt vinyóra (cél) (eddig világos)
3. aztán átlépek a cél partícióra/becsatolt lemezre? /mnt/cél ? (itt már nemtiszta)
4. tar amit itt találok mindent (a valós root tükre amit 2. pontban felmásoltam)?
5. a végét nemtom agyilag követni de lehet azért mert állandóan zavarnak közben
[Szerkesztve] -
GD
őstag
vmi alternatív rendszementés módszer kellene:
100% biztos és hatékony és ami partícióméret változás tűrő
(a dd-nem volt az nyilván az alapelvei miatt, fsck meg szétb@xta a rendszert utána).. /esetleg tipp hogy ezt hogy lehet kijátszani/
nortonghost 2003-as behal az ext3-tól nálam, a g4l (ghost for linux) 0.21-es verzió nem boot-ol fel -
GD
őstag
üdv
mdadm --monitor --mail=root@localhost --delay=1800 /dev/md2
adott egy raid1 tömb, kérdések:
-csak akkor megy a monitor ha van vmi levelező rendszer a gépen vagy ez ilyen system mail és bekerül alapból a root-hoz?
-le kell e tenni ezt script-be vagy megjegyzi az mdadm?
-minden ellenőrzéskor ír vagy csak ha hiba van?
tnx -
-
GD
őstag
valami webes könyvjelzős oldalt tudtok mondani? szal webre menteni linkeket, a kedvenceket, hogy bárholbármikormeglegyen
-
GD
őstag
[link]
az innen letöltött IgloFTP már megy szépen
a szinkronizálást pedig sikerült a krusader -el megoldani -
GD
őstag
válasz
Forest_roby #1816 üzenetére
végül is a kde lib-ek fentvoltak a k3b miatt mert azt szeretem, így kipróbáltam a krusadert, amivel többet tud elsőre és fontos számomra az a szinkronizálás, kb u.azt tudja mint a TC win-ben, úgyhogy nyerő a dolog
réggen már próbáékoztam vele csak vhogy elfelejkeztem róla..
kár hogy az ftp kapcsolatokat nem lehet kicsit managelni, lásd előző hsz-ek az letöltési lista dolgokban -
GD
őstag
Rá szeretném venni a rendszert hogy minden ami egy adott mappába kerül vegye át a mappa jogosultságai sémaként. Ezt hívják sticky bit-nek? (ragadós)? Vagy mi itt a móka lényege?
-
GD
őstag
mennyire életképes ötlet wireless bill+ egér linuxra (ubuntu) vannak szeretős és nemszeretős típusok vagy mi kell hozzá? vki használ ilyesmit?
-
GD
őstag
ha berakok 100 file-t a listába, innen-onnan, de közben vmi miatt kell a net, sávszél, restart,stb, szóval leállítom a letöltéseket a gftp-ben vagy zárom a progamot, akkor kinulláza a listát..
ergo ha újra megnyitom akkor össze kell szedegetni újra az összes kócerájt hogy melyik mappából hová milyen file-ok, na ez a kurva macerás.. lehet hogy ezek után már tudja folytatni amit addig letöltött, de nekem kell kézzel rágyomlálni hogy mi is volt az a file honnét és hová...remélem így már érthető a probléma és hogy miért nem elég jó nekem a gftp..
továbbá nem ismeri a szinkronizálást ftp és helyi gép között amit pl a TC tud win alatt...hüphüp,,
[Szerkesztve] -
GD
őstag
válasz
T. Almeida #1794 üzenetére
igen, próbáltam gnomekonzolból és programfuttatása kis indító tálca ikonból is
és nagy I-vel, a nevét megtalálja a TAB, az indító állományon van futási jog mindenkinek
szóval, nem értem -
GD
őstag
válasz
T. Almeida #1792 üzenetére
igen, letöltöttem, lefordult és sehogy sem indul...mindössze ennyi a bajom vele..
-
GD
őstag
válasz
Jester01 #1781 üzenetére
aham, akkor már látom hogy ebből egy felparaméterezett wget indítóscript lesz
kinek van kedve minden esetben gépelni...
már csak azt kellene kidolgozni, hogy a file listát hogyan a legegyszerűbb összeválogatni vmi copy paste módon...
fokozni az érzést vmi script-el ami törli a listából ami lejött..ez nekem kicsit magas már..
B terv: lehet van vmi jó kis frontend wget-re? -->google
[Szerkesztve] -
GD
őstag
Ext2IFS_1_10b.exe
ezzel a progival simán felcsatolod az ext3-at és gátlástalanul írod, olvasod, gyötröd win alól is ha kell, onnantól hogy mit milyen szerkesztővel írsz át te dolgod -
GD
őstag
válasz
Cyber_Bird #1753 üzenetére
a progi feltelepül, csak nem indul..
To start IglooFTP-PRO enter at the prompt:
''/usr/local/bin/IglooFTP-PRO'' or just ''IglooFTP-PRO''
még a process sem nemhogy a gui.. -
GD
őstag
válasz
Cyber_Bird #1748 üzenetére
köszi, ez első linken főleg egyszerűek vannak és sok szerver
a második a gftp annak alap hiányossága hogy leállításkor nem jegyzi meg az aktuális letöltést, nem tud folytatni automatikusan és nem adható be neki megjegyzésre letöltési lista
az iglooftp talán jó lenne, de a letöltés link nem elérhető -
GD
őstag
bebököm ide is hátha vki tud okosat:
[link] -
GD
őstag
válasz
xion_81 #1742 üzenetére
igazából a linux tűzfal bőségesen elég lenne mint pppoe betárcsázó és proxy
ha nincs NAT-olás csak csomagszűrés akkor lehet hogy nem kell 192.168.2.x-es ip-vel foglalkozni bár a proxy ha jól sejtem egyben kéri ezt is, mivel ugye, elrejti a mögötte lévő gépeket +web cache, ergo, nem lehet ugyan az előtte, mögötte ip tekintetben?
kinek kell ekkora háló otthonra? mennyi neked a villanyszámlád?
[Szerkesztve] -
GD
őstag
fstab és a menu.lst -én kívül kell még vkit tájékoztatnom ha másik partícióra költözök u.azon gépen a /-al?
-
GD
őstag
válasz
Jester01 #1689 üzenetére
értem, köszi, alapos válasz, ha lesz kis időm, átbogarászom mit is ügyködtél, 10Gb már tényező, szóval mindenképp érdemes lenne megcsinálnom..
már csak azért is, mert az általam írt progival a nem szívlelt ntfs-t kikerülöm, viszont nem vagyok meglőve ha win alól kell elérni a partíciót írásra is.. -
GD
őstag
ami az ext3 mellett szól vegyes rendszernél:
[link]
Ext2 IFS 1.10b for Windows XP progi működik és egyelőre nincs vele bajom, kérdés hogy megér e 10Gb helyet a történet.. -
GD
őstag
''Ext3 has the worst inital capacity (92.77%), while others FS preserve almost full partition capacity (ReiserFS = 99.83%, JFS = 99.82%, XFS = 99.95%). Interestingly, the residual capacity of Ext3 and ReiserFS was identical to the initial, while JFS and XFS lost about 0.02% of their partition capacity, suggesting that these FS can dynamically grow but do not completely return to their inital state (and size) after file removal.
Conclusion : To use the maximum of your partition capacity, choose ReiserFS, JFS or XFS.''
hm, ahogy sejtettem, lehet érdemes volna átállni vmi másra..
''ubt do not completely return to their inital state (and size) after file removal''
ezt nem értem igazán..
[Szerkesztve] -
GD
őstag
egy kis matek és bizonytalanság: df -h
/dev/sdb6 216G 45G 161G 22% /media/crazy-big
aszongya:
Gb -ban : 216-45= 171?
Mb-ban: 216*1024 - 45*1024 = 221184 - 46080=175104 -->visszaváltás Gb-ra: 171
Kb-ban: 221184*1024- 46080*1024=226492416-47185920= 179306496 --> 171Gb
171-161= 10Gb hová tünt? ennyit használna fel a rendszer egy ekkora ext3 partíciónál naplózásra, stb filerendszer bejegyzésekre? gugliztam kicsit ext3 ügyben de nem találtam semmi okosat hogy mennyi megy a rendszer zsebébe hely ügyben...
vki mondjon vmi okosat -
GD
őstag
válasz
ballington #1663 üzenetére
csomagkezelés, design, alapból adott programok, grafikus felület, stb..
alapvetően: minden és semmi..
fajta= terjesztés
GNU/Linux = egy mag amire ráhuzzák a kabátot és kidobják xy terjesztés néven
vannak amiket javasolnak kezdőknek, mindenki elkötelezett kicsit valamely terjesztéshez, neked kell megtalálni mi az ami legjobban tetszik, ez szubjektív -
GD
őstag
válasz
Johnsones #1658 üzenetére
hm, nos ha ez a plugin létezik bármely linux alatt futtatható böngészőre akkor nyertél..
nézz szét a firefox hivatalos, stb..plugin gyűjteményében, esetleg opera böngésző, bár sztem arra kevesebben barkácsolnak
lehet tudni mi a formátuma ennek a rejtélyes képnek?
kicsit szőrmenti de pl wine-al meglehetne próbálni telepíteni egy win-es firefox-ot + plugint..még sosem próbáltam..hátha megeszi
van egy másik út, de elégg istenkáromlás, IE-t rakni linux-ra, na erről sem tudom hogy csak öltelt vagy tényleg lehetséges...
legjobb lenne a forrásánál megoldani a dolgot hogy a szerver vmi standard formában bökje már ki magából a képet, gondolom erre kicsi az esély..
most jó sokat írtam de nemsok értelme volt.. -
GD
őstag
válasz
expression #1637 üzenetére
1. talán a dpkg --purge csomagneve, de a ''man dpkg'' olvasása segíthet
2. talán, fedora alatt lehet apt-ot heggeszteni, akkor talán suse alá is..
3. mount -t vfat /dev/sdx /media/usb
vfat= ha fat32-re van formázva
x= ami a lejátszó partíciója a rendszerben ''ls /dev/sd*'' megmondja
/media/usb helyett akármi létező és olvasható mappa is megteszi -
GD
őstag
válasz
Johnsones #1633 üzenetére
segítene ha megmondanád mi a program neve / vagy az oldal-é
linux alatt a jávásítás más módon megy mint win-nél
ha meg a program java-t használ akkor jó lenne tudni kicsoda ő és hogy létezik e linux-os verzió, alternatíva, avagy windows-os emulátorral futtatható e..
egy jól körülírt kérdés hamarabb meghozza a választ -
GD
őstag
válasz
ngabor2 #1634 üzenetére
tipp: az uhu automatikusan a wine-al futatta az a win-es .exe-t és települt a wine szokásos könyvtárába, neki ez olyan bevált windows-os dolognak tünt és most nem tudja mit hol kell keresni vagy honnét indítani
ui: a user2user fordításért most még nem kérek semmit pénz... -
GD
őstag
rsync-el megoldható egy pendrive és egy user+passwd ftp hely közötti szinkronizáció? az ftp lenne a forrás és a pendrive a cél
egy példasor kellene, a szintaktika miatt az ftp bezavar,tnx -
GD
őstag
válasz
ngabor2 #1614 üzenetére
csak magán a flash részen vagy a sima html részen sem jók a betűk olyankor?
gondolok itt olyan oldalakra amin a flash csak reklám, bár azért nemhiszem hogy nagyon búnak eresztenéd a fejed.. maga a flash hogy ment fel a rendszeredre? kézzel vagy vmi extra csomagkezelővel, pl automatix? más böngésző alatt mi a helyzet? opera és társai
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest