Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Kellene egy kis segítség: Suse 10.0-t használok és vmiért nincs net. Ha automatikus az IP kiosztás (router mögött vagyok) akkor a mellékelt képen pár DONE helyett WATING van. Ekkr gondolkozik egy kicsit a Firefox, majd bedobja hogy nem elérhető. Most fix IP címmel próbéltam így minden DONE, de mégsincs net, azonban a Firfox egyből bedobja hogy nem elérhető az oldal. A routert sem érem el egyik esetben sem.
Ez lett az eredmeny:
[link]
Letiltottam a wireless-t mert azt úgy se használom.
A tűzfalat hogy kell beállítani? Mert azt is kikapcsoltam.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest