- Milyen egeret válasszak?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
na igen, altalaban mindenki valamelyik disztrohoz ragaszkodik, tobbit kevesbe ismeri
nekem az Ubival es a Suseval van tapasztalatom, az elobbit nem szeretem, de szoktam ajanlani, az utobbit kimondottan utalom a millio sajat megoldasa helyett, minden mashogy megy benne mint a tobbi disztribben, a legdurvabb az volt mikor kezzel atirtam eg config file-t, erre az a kocsog a kovetkezo boot utan visszairta

lehet meg szempont a default ablakkezelo, Suse-nal pl. KDE, Ubuntunal lehet Gnome vagy KDE is (Ubuntu/Kubuntu), a csomagkezeles ( a Suse-e valami borzalom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest