Hirdetés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Sokak tetszését elnyerheti a Sharkoon legújabb billentyűzete
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
akkor ott más gond lesz.
egyébként nekem most van egy vinyóm, amit cfdisk fat-nak lát. de nem tudom felmountolni mert úgy nem ismeri. sőt próbáltam sokféleképpen, nem lehet felmountolni. csak ha kihagyom a típusát... de viszont az ablakos rendszerek sem bírnak vele. és az ilyen backup, meg getdatabekkek sem látnakl a vinyón semmit.
igaz le tudtam menteni róla az adatot. igaz még mindig nem fat32-re
---
ha reiserről átmásolom az adatokat fat32-re ott lehet valami gond a jogokkal, vagy valami mássla?
(vagy csak ha .-al kezdődő könyvtárat akarock másolni? 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Három év után újra előkerült a SiN Reloaded
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(vagy csak ha .-al kezdődő könyvtárat akarock másolni?