Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- RAID
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
akkor ott más gond lesz.
egyébként nekem most van egy vinyóm, amit cfdisk fat-nak lát. de nem tudom felmountolni mert úgy nem ismeri. sőt próbáltam sokféleképpen, nem lehet felmountolni. csak ha kihagyom a típusát... de viszont az ablakos rendszerek sem bírnak vele. és az ilyen backup, meg getdatabekkek sem látnakl a vinyón semmit.
igaz le tudtam menteni róla az adatot. igaz még mindig nem fat32-re
---
ha reiserről átmásolom az adatokat fat32-re ott lehet valami gond a jogokkal, vagy valami mássla?
(vagy csak ha .-al kezdődő könyvtárat akarock másolni? 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(vagy csak ha .-al kezdődő könyvtárat akarock másolni?