Hirdetés
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Nagy mennyiségben gyártja HBM3 memóriáját a kínai CXMT
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Csak ismételni tudom magam: ha 100 domainhez tartozó web cuccot idegenek tartanak karban, akkor esélytelen vagy. Meg sem próbálnék védekezni a helyedben, csak azon agyalnék, hogy hogyan tudom gyorsan újratelepíthetővé alakítani a cuccomat.
Egy 10+ gépes szerverfarmot, amit legutóbb csináltam, szerintem egy óránál hamarabb újra tudtam volna húzni nulláról (jó, a diszkek üresre gyalulása nélkül).
Esetleg meg kellene próbálni usermode linuxszal virtualizálni az egész kócerájt, mert ez nem "A" betörés volt nálad, hanem az "első" betörés. defloreáltak:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
vladi: újrahúzni meg frissíteni service packkel szoktak max... debianéknak erre van normális megoldása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OnePlus 15 - van plusz energia
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)