Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak ismételni tudom magam: ha 100 domainhez tartozó web cuccot idegenek tartanak karban, akkor esélytelen vagy. Meg sem próbálnék védekezni a helyedben, csak azon agyalnék, hogy hogyan tudom gyorsan újratelepíthetővé alakítani a cuccomat.
Egy 10+ gépes szerverfarmot, amit legutóbb csináltam, szerintem egy óránál hamarabb újra tudtam volna húzni nulláról (jó, a diszkek üresre gyalulása nélkül).
Esetleg meg kellene próbálni usermode linuxszal virtualizálni az egész kócerájt, mert ez nem "A" betörés volt nálad, hanem az "első" betörés. defloreáltak:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
vladi: újrahúzni meg frissíteni service packkel szoktak max... debianéknak erre van normális megoldása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 10
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)