Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
birno
addikt
Az a parancs úgy nem százas.
[link]Épp tegnap forgattam egyet onnan, nagyon jól le van egyszerűsítve a dolog, gond nélkül fordul(README-t azért olvass) és használja is az összes magot.
Nem tudom hogyan lehetnek a korábbi ubuntukban multicore-os lejátszók, az elmúlt napokban ahogy keresgéltem épp amiatt sírt mindenki, hogy se Debian-ba se Ubuntu-ba nincs multithread-es ffmpeg/mplayer.
A Killa Sampla amúgy jó kis teszt film, de azt mondjuk nekem vitte egy maggal is(Intel i5), ajánlom a Ducks Take Off 1080-as verzióját, nálam annál sokkal jobban kijött, hogy épp hány magot használ, bár ez persze a gépedtől is függ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Interactive Brokers társalgó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- LEGO klub
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest