Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- A Sharp továbbra is hisz a 8K tévékben
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
birno
addikt
Az a parancs úgy nem százas.
[link]Épp tegnap forgattam egyet onnan, nagyon jól le van egyszerűsítve a dolog, gond nélkül fordul(README-t azért olvass) és használja is az összes magot.
Nem tudom hogyan lehetnek a korábbi ubuntukban multicore-os lejátszók, az elmúlt napokban ahogy keresgéltem épp amiatt sírt mindenki, hogy se Debian-ba se Ubuntu-ba nincs multithread-es ffmpeg/mplayer.
A Killa Sampla amúgy jó kis teszt film, de azt mondjuk nekem vitte egy maggal is(Intel i5), ajánlom a Ducks Take Off 1080-as verzióját, nálam annál sokkal jobban kijött, hogy épp hány magot használ, bár ez persze a gépedtől is függ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest