Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lelövi a Roccat márkanevet a Turtle Beach
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mini PC
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy vpn-en keresztül kapcsolódok az iskolai hálózathoz, ahol lennének a gépek amiket el szeretnék érni van egy windowsos gépe aminek az ip címe mondjuk 172.20.16.212 és van egy linuxos gép aminek 172.20.16.220 ez a két gép tudja egymást pingelni, és én itthonról tudom a windowsos gépet, de a linuxost. Amire tudok gondolni, mint hiba, hogy a br0-ra állítottam be az ip címet, de szerintem ígyis kellene mennie, vagy még talán annyi lehet a hiba , hogy nem írtam be átjárót ami a 254-es a windows-os gépen. A hálózati kártya egy switchbe van beledugva amire ugyan úgy van rádugva a windowsos gép is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Mikrotik routerek
- Poco F7
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest