Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- VR topik
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy vpn-en keresztül kapcsolódok az iskolai hálózathoz, ahol lennének a gépek amiket el szeretnék érni van egy windowsos gépe aminek az ip címe mondjuk 172.20.16.212 és van egy linuxos gép aminek 172.20.16.220 ez a két gép tudja egymást pingelni, és én itthonról tudom a windowsos gépet, de a linuxost. Amire tudok gondolni, mint hiba, hogy a br0-ra állítottam be az ip címet, de szerintem ígyis kellene mennie, vagy még talán annyi lehet a hiba , hogy nem írtam be átjárót ami a 254-es a windows-os gépen. A hálózati kártya egy switchbe van beledugva amire ugyan úgy van rádugva a windowsos gép is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest