- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- VR topik
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én úgy értettem, hogy leszedtem egy bizonyos kernelt, linux alatt megpróbáltam kicsomagolni, de valami hibát jelzett(fejből meg nem mondom mi volt az) se a tar parancs se az mc nem akata az igazat, ok mondom lehet rossz maga a fájl letöltöm mégegyszer, ugyanaz, na jó nézzünk egy másik kernel verziót, annál is ugyanaz volt, természetesen egy üres könytárba szerettem volna kicsomagolni nem egy meglévőre, ezután néztem meg xp alól a winrarral, hogy ki tudom-e csomagolni, csak kíváncsiságból, az is szépen nekikezdett, de egyszer csak szólt, hogy a fájl már létezik, pedig egy tök üres könyvtárba akartam rakni vagyis olyan mintha az archívumban lett volna kétszer ugyanaz a file ugyanazon a helyen!
Ekkor itt is megnéztem egy másik kernel verzióval s szintúgy ezt produkálta, de ha megnéztem winraron belül azt a könyvtárat ami miatt nyavajgott nem volt duplán a cucc, bár akkor ez valszeg symlink akart lenni amit nem ismert fel.
A másik kérdésem pedig nem tudom jobban megfogalmazni, ntfs particíó alatt van a debian dvd image s azt szeretném, hogy egy már telepített linux alól onnan olvassa az apt a csomagokat amiket utólag szeretnék felrakni vagyis ne kelljen kiirnom dvd-re(pl a 2-es dvd-t amiről csak egy-két cucc kellene, nehogy azt mond hogy RW)
Ha jól tudom iso fájlt ugyanúgy lehet mountolni mint egy rendes cd-t, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- BestBuy topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magisk
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest