Hirdetés
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én úgy értettem, hogy leszedtem egy bizonyos kernelt, linux alatt megpróbáltam kicsomagolni, de valami hibát jelzett(fejből meg nem mondom mi volt az) se a tar parancs se az mc nem akata az igazat, ok mondom lehet rossz maga a fájl letöltöm mégegyszer, ugyanaz, na jó nézzünk egy másik kernel verziót, annál is ugyanaz volt, természetesen egy üres könytárba szerettem volna kicsomagolni nem egy meglévőre, ezután néztem meg xp alól a winrarral, hogy ki tudom-e csomagolni, csak kíváncsiságból, az is szépen nekikezdett, de egyszer csak szólt, hogy a fájl már létezik, pedig egy tök üres könyvtárba akartam rakni vagyis olyan mintha az archívumban lett volna kétszer ugyanaz a file ugyanazon a helyen!
Ekkor itt is megnéztem egy másik kernel verzióval s szintúgy ezt produkálta, de ha megnéztem winraron belül azt a könyvtárat ami miatt nyavajgott nem volt duplán a cucc, bár akkor ez valszeg symlink akart lenni amit nem ismert fel.
A másik kérdésem pedig nem tudom jobban megfogalmazni, ntfs particíó alatt van a debian dvd image s azt szeretném, hogy egy már telepített linux alól onnan olvassa az apt a csomagokat amiket utólag szeretnék felrakni vagyis ne kelljen kiirnom dvd-re(pl a 2-es dvd-t amiről csak egy-két cucc kellene, nehogy azt mond hogy RW
)
Ha jól tudom iso fájlt ugyanúgy lehet mountolni mint egy rendes cd-t, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Asztalos klub
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hardcore café
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- VGA kibeszélő offtopik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPad Smart Keyboard
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)