- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Egérpad topik
- ASUS notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Kindle
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Köszönöm!
Nagyon sok hasznos tranácsot kaptam itt és 2-3 nap alatt meg tudtam oldani a dolgokat alsó hangon úgy hogy elötte még sosem telepítettem egyedül linux szervert.
(15 éve novell-t igen.....)X-edszer rakom újra és már megy fejből, de sajnálom rá az időt.
Próbáltam Nortonnal ghostholni a linux particókat, de visszaállítás után nem müködött.Van valami okos dolog amivel ghostolhatnám? Akár pendrájvról? (de CD-s boot is ok)
Ezzel rengeteg időt nyernék...
Persze ha értenék rendesen a linuxhoz, akkor tudnám az elcseszéseket javítani, de addig igy egyszerübb lenne.És a perc6 raid még mindig nem megy... ha van kernel szintű SW raid akkor beüzemelném. Nagyon "ciki" lenne a hw-val szemben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Egérpad topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One mobilszolgáltatások
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest