- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
Sziasztok!
Összedobtam egy gépet, amin csak zene lesz.
Ehez kellene egy Linux, ami támogatja a gépben lévő cuccokat, és pendrive-okat.Egy Intel i815-ös alaplapról lenne szó: Intel D815EEA2 Socket 370
Benne egy 866MHz-es Pentium 3, integrált VGA, SB Live és 192Mb SDRAM.Ibintu nemjó, mert ahoz több ram kellene

Mit ajánlotok? Haverom mondta,h csinál nekem egy lebutított Debiant erre a célre, de ő még csak most tanulja, és nekem pár napom van befejezni a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A3000 6G 1 év gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest