Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surv
tag
válasz
dabadab #5264 üzenetére
Azt hiszem sikerült.
Kellett a segítségetek is. De a jogoknál nem az volt a baja, hogy nem volt jogom írni, hanem elrontottam szerintem a paraméterezést.Amikor célnak a korábban felmountolt disk logikai nevét adtam meg, már nem aggódott és megcsinálta.
Tehát célnak a /mnt/windows/backup.000 útvonalat adtam meg, mivel korábban parancssorban a mountolásnál az ntfs-3g /dev/sda5 /mnt/windows paranccsal mountoltam.
Köszi mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gumi és felni topik
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest