-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
Rhino666 #34764 üzenetére
Ízlésekről kár vitatkozni ;-) Én agyhúgykövet kapok a házi összeszerelésű gépektől... Pedig összeraktam életemben pár 1000 darabot: XT-vel kezdtem, és SuperMicro szervereket is raktam össze. OK, azok mondjuk jók voltak ;-) A kettő között meg sok mindent.
De már eleve az, hogy lóg bennük egy halom kábel, fúúúj! ;-) Aztán a sok felesleges "szellőzőnyílás", a betekintő ablakok, a világító mindenfélék, hát, nem az én világom.
A brand gépekben általában akkora az alaplap, hogy kitölti a házat, így nem lóg sem csatlakozó, sem kapcsoló, sem LED kábelen. Egyszerűek és okosan megtervezettek, minimalisták: szépek :-) Szerintem így kell kinéznie egy PC-nek, belül meg így - itt áll még az asztalom mellett, lehet, hogy visszakerül a Lenovo helyett, pedig annak sem a kinézetével van bajom ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest