Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Samba kérdés... de most teljesen összezavartam magam...
asszem
Van 3 user: u1, u2, u3, user group-ban.
Van a NAS, azon belül mappák (meglepő
).
U1+U2 mindent ír/olvas, u3 csak egy mappát ír/olvas, többire elvileg nézegetés OK.[nas]comment = NASpublic = Yespath = /mnt/nasbrowseable = Yesread only = Noguest ok = Nocreate mask = 777directory mask = 777recycle = Yesforce group = usersvalid users = @userswrite list = u1,u2Itt a 777 mask mit okoz u3-nál? (Tudom, teszteljem, de nem akarnék átlogolni, lehet csak vmit benézek). Tudja majd írni? Mert nem kellene. Igazán olvasnia sem...
de arra nincs ötletem.Ez meg a sub az u3-nak:
[film]public = Yespath = /mnt/nas/Filmbrowseable = noread only = Nocreate mask = 774valid users = @users
Köszönöm, ha ránéztek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
asszem
).
de arra nincs ötletem.