Hirdetés
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Apple MacBook
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakszy
csendes tag
Sziasztok!
Ennél jobban nem hajlandó betölteni az OMV:
Mit tudni érdemes: Proxmoxban futtatam eddig, két nappal ezelőt felraktam az IMMICH nevű alkalmazást amit konténerben futtatam OMV alatt.Egy rossz szinkronizálás beállítás telerakta képekkel a Proxmoxban lévő local-lvm (PVE) meghajtót és a teljes proxmox összeomlást okozott.(A HA és az OMV is megállt) Miután sikerült pár képet videót kitörölnöm továbra se volt hajlandó elindulni az OMV, de a HomeAssitant életre kelt Van lehetőség valahogy kijavítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Konteó topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest