Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Lézervágás, gravírozás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1114
csendes tag
Hell
Egy kérdésem lenne
Abból áll hogy bash - ben van két feltöltött tömböm: tomb1, tomb2
Az első tömb minden elemében 1 betü van; a második tömb minden ellemébe egy szám van eltárolva.
Az egész benne van egy for ciklusban és arra lenne szükségem hogy az i legyen mindkét tömbnek a sorszáma; és hogy az első tömben tárolt karakterelés a második tömben tárolt számmal egy új tömböt tudjak létrehozni.Ezt így gondoltam ha v.ki nem értette volna meg a leírás alapján.
PL: ez a két adott tömböm ha a ciklusváltozó 1 tomb1[1]=A tomb2[1]=1
és ebből kéne egy ilyen tömböt létrehoznom: A[1]=ezt pedig én szeretném megadni.
A probléma ott van hogy nem tudom hogy kéne ezt helyesen beírni(Pedig vagy 50 féle képpen próbálkoztam) : $tomb1[$i] [$tomb2[$i]]=
Ha valaki érti mit szeretnék kérdezni és tudja a választ azt kérem írja meg nagyon megköszöném!!!
(Szori hogy ide is bedobtam csak a linux kezdöknek -c. topikot nem tom olvassa e még ma v.ki és nekem sűrgős lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SzoftverPremium.hu
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest