Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
olivera88
üzenetére
Én powert szoktam nyomni, nem túl kíméletes megoldás, de hatékony... valamelyik nap pont leállításnál fagyott le a KDE, úgy, hogy csak a háttérkép maradt, semmi más. Átléptem konzolra, nézegettem dmseg-et, ps-t, htop-ot, journal-t, strace-t, de nem jöttem rá a hiba okára...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Androidos tablet topic
- Assetto Corsa Rally
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest