Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Genius SW 5.1 Home Theater
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Powerbank topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
válasz
arcoskönyv
üzenetére
Nem tudom mi történik nálad, csak kíváncsiságból kipróbáltam, én a korábban ajánlott unprivileged nginx konténerrel nem érem el a 600-ra chmoddolt felmountolt fájlt, míg a sima nginx-szel igen. Én továbbra is a konténerre gyanakodnék, esetleg tedd be a Dockerfile-t, hátha találunk benne valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 256GB Új akku 12hó jótállás!
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest