- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #31231 üzenetére
Nem kell feltétlen Kali, meg Parrot, hanem bármelyik sztenderd disztró tárolójában megtalálhatók ezek a toolok, csak ki kell nyomozni, hogy mi való rá, ami ingyenes, opensource megoldás. Ez az, amihez én is lusta vagyok, főleg, ha csak valamihez egyszer kell.
A Hirens előnye, hogy fut róla minden Live módban, telepítés nélkül is. Régen én is szerettem (egy ideig volt tartva Hirens-es pendrive is), de mióta áttértem Linuxra, felesleges a Hirens, amit az tud, ilyen partíció, fájlrendszerjavítás, mentés, azt a legtöbb disztró Live-ja is simán megcsinálja. Még ilyen windowsos, jelszótörős mókákat is, csak akkor ki kell nyomozni a natív linuxos alternatívát, az már nem szokott default telepítve lenni a Live rendszerekre, hacsak nem Kali tényleg.
A Parrot viszont neked tökéletes, megy a kalózos avatarodhoz
A 2 gigás pennel nem az a gáz, hogy csak 2 giga, vagyis az is, hanem hogy emiatt feltehetőleg egy régi, szutyok lassú, USB2-es drive. Erre tényleg senki ne sajnálja a pénzt, 16 gigás USB3-as penek is jelképes áron mennek, de még egy 60-128 gigás SATA2-SATA3 SSD is kihozható ugyanannyiból, USB-SATA átalakítóstól, és az állva hagy akármilyen szokvány tollhajtányt, és még rendes Linux telepítésre is használható, vagy Windows To Go telepítésre, és gyors is, mint egy belső SSD. 2 gigás pennel ne szenvedjen már 2021-ben senki se. Sok disztró és OS telepítő már 4 giga felett van amúgy is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest