Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- IFA 2025: Véd, világít, vetít
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
válasz
regener #31131 üzenetére
Nem tudom ez neked mennyire megoldás. Kb 3 hónapja pont ugyan ezen probléma miatt jöttem el az OVH-tól. Annyi különbséggel, hogy ott én hozzá fértem mindenhez mert én bérteltem. Valami a külföldi sávjukkal van mostanában, hiába írtam a supportnak nem tudták megoldani. Egyik napról a másikra belassult, hol jó volt hol nem. Átmentem másik szolgáltatóhoz, ami németben van és azóta semmi ilyen gond nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest