- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
inf3rno #31013 üzenetére
Na, csak nekifutottam harmadjára is, és kiderült a turpisság. Amikor kiválogatom az Oracle Software Delivery Cloud-ban az iso-kat, akkor szürke marad a Download gomb, ha felé megyek, azt mondja, hogy "The Download manager is not compatible with your environment.". De fönt meg ezt írja: "You may download files: Individually - Click the file name to download". És ez működik.
Szerk.: Lesz Orákli Linuxom, hát én olyan boldog vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nintendo Switch
- Küszöbön az androidos PC-k
- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest